LOGGA IN

För att kunna ta del av innehållet på vår Manual-sajt krävs det att du har en inloggning. Saknar du inloggning, besök då inloggningssidan så ordnar vi det.
 
 
 

till inloggningssidan

Lär dig hur du sköter det redaktionella arbetet på din webbplats. Här hittar du manualer för XpoFive, XpoZero och en del av de plugins som din webbplats är utrustad med. Manualerna är indelade indelade i kapitel med tydliga steg-för-steg instruktioner. De uppdateras regelbundet och desutom hittar du nytt material här allteftersom vi tar olika plugins i drift på våra kunders webbplatser.

Generell WordPress-manual

Generall manual för WordPress. Här hittar du allt från hur du skapar sidor och inlägg, laddar upp bilder och dokument som du vill att besökarna skall kunna se, till tips som gör ditt arbete enklare och effektivare.

Till manualen »

Manual för XpoFive

Manual för vårt standardtema XpoFive. Här hittar du allt från hur du skapar sidor och inlägg, laddar upp bilder och dokument som du vill att besökarna skall kunna se, till tips som gör ditt arbete enklare och effektivare.

Till manualen »

Manual för XpoZero

XpoZero är vår lösning för lite mer komplexa webbplatser och som vi tar tekniskt underhållsansvar för. Denna manual riktar sig till dig som arbetar som redaktör för en av dessa webbplatser.

Till manualen »

Manualer för plugins

Här hittar du manualer för olika plugins. Det är till för att du enkelt skall kunna skapa egna kontaktformulär, hålla ordning på nyhetsbrevsprenumeranter, se till att kopplingen mot dina sociala medier fungerar…

Till manualerna »